Рубрика "Борзый летописец"

01.11.2021
Фото новости

Лета 7470 в сей день 1 ноемврия тело государя Иосифа сына Виссарионова по реклу Сталина из Мавсолея извержено бысть. 


Хоша же и учат коммунисти, что нет ни Господа ни ангелов Его, и многиждо храмов Божиих по всей Руси разорили, а попов да диаконов лютой смерти предали, но сотворили они на Пожаре гроб каменный, в негоже положили тела вождей своих - Володьки Ульянова да Иосифа Сталинова, и поклонялись им яко святым мощам. 


Но повеле Двудесятый Собор имя Сталиново не поминати, а кости его из гроба каменнаго на Москве изъяти. Самый же Никифор Кукурузник, вор и самозванец, имя Сталиново проклял, а учение его к ереси причислил.


А вси коммунисти ныне суть еретицы, почитают бо Сталина изнова! А всякий же сталинист для коммунистев есть аки арианин али иконоборец для православных. 


По велению же Двудесятаго Собора Маркс, Энгельс да Володька Ульянов чтутся аки три столпа учения марксисткаго. А коли на образе Сталин пишется, то образ сей ересь есть. Ибо учит марксизм о трех столпах, трех законах, иже суть диалектика, а тако же о трех истоках его.


А тако же троцкисти суть еретицы. Сии же Лейбу, сына Давидова, аки учителя и пророка чтут. Сей же Лейба ересиарх учил в Петрограде, что надобна есть Русская Земля токмо для Бунта Вселенскаго. Сей же бунт по учению Маркса есть яко Армагеддон. Ибо чают большевицы не рая, но коммунизма. О сем же коммунизме Маркс и Энгельс писаху, а Володька Ильин, сын Ульянов, бысть яко пророк и учитель.

Последние новости